Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bársony világ

Bársony világ

Nemcsak az öltözködésben, a lakberendezésben is hóditanak a bársony hatású anyagok, textúrák. Fedezd fel bútorainkat! Padok, székek, puffok, kanapék által változtathatod meg otthonod.

A Lunett Design számtalan magas minőségű bútort kínál, ahol ezek a csodás anyagok köszönnek vissza. A bársony textíliák használata abszolút érthető, hiszen luxus szintre emelik a bútorokat, éppen olyan hatást érhetünk el velük, ami a luxus otthonok, szállodák helyiségeiben jellemző. Csodás színeket  talász kínálatunkban.

A padok elhelyésére számtalan jó példát találni a különböző lakberendezési oldalakon, vagy akár a pinteresten. Divatos az ágy végébe helyezni ezeket, vagy praktikus és látványos ülőhelyet biztosíthatunk velük az előszobában.

A puffok örök kedvencek, hiszen bárhol jól mutatnak a lakásban. Ülőhelyet biztosítanak és nagyon nagyon jól mutatnak gyönyörű bársony borításukkal!

A bársony hatású kanapék, fotelek exkluzív bútorai lesznek a nappalinak, vendégfogadó tereknek. Nemcsak szépek, de pihentető és kényelmes helyet biztosítanak a tulajdonosoknak.

Színek tekintetében a pávakék, szürke, bézs, rózsaszín, taupe, burgundi és curry sárga és zöld színek hódítanak.

Keresés