Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési Információk

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésére?

 

1. Utánvét - amennyiben ezt a fizetési módot választotta a megrendeléskor, akkor a szállítás során a futárnak szükséges kifizetni a vételárat.  

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés végösszege meghaladja a 200.000,- Ft-ot, úgy utánvétes fizetés nem lehetséges. Ebben az esetben a termék vételára a szállítást megelőzően átutalással, vagy a rendelés leadásakor Barionon keresztül teljesítendő. Köszönjük megértését!

 

2. Bankkártyás fizetés - Barion online bankkártyás fizetés, Barion gyors és biztonságos fizetési portál használatával. Regisztráció nélkül is működik, a kártya adatok beírása után lehet fizetést indítani, nem szükséges hozzá Barion fiók létrehozása.

A Barion Payment Zrt. elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltató. Tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, és az Európai Gazdasági Térségbe tartozó ügyfeleket szolgál ki.

 

3. Átutalás : Amennyiben a banki átutalás fizetési módot választotta, úgy kérjük a következő bankszámlaszámra utalja el a megrendelése végösszegét:

Számla tulajdonos: Lunett Design Kft.
Bank: Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12010374-01351606-00400000

Amint megérkezett a számlánkra az ellenérték, a termék feladásra vagy megrendelésre kerül a gyártó partnerünktől. 

 

FONTOS! A hatályos ÁSZF-ünk értelmében  100.000,- Ft feletti rendelés esetén, amennyiben a termék nincsen raktáron és a gyártótól szükséges megrendelnie a terméket, fenntartjuk a jogot, hogy 50% előleget kérjünk a Vevőtől, melyről átutalásos előleg számlát állítunk ki. 

 

Bármilyen kérdés esetén keressen minket bizalommal, örömmel válaszolunk bármilyen kérdésére!