Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A szürke 50 árnyalata

Valóban unalmas lenne a szürke szín a lakberendezésben? Sokan így gondolják, pedig valójában a szürke egy sokoldalú semleges szín. A lakberendezésben hatalmas népszerűségnek örvend a szürke szín, ez nem véletlen, hiszen árnyalatait rendkívül sokoldalúan alkalmazhatjuk a falak festésétől, a bútorokon, szőnyegeken át a lámpákig és különböző kiegészítőkig.

Jól használva a szürke olyan luxust és nyugalmat áraszt, amivel csak a legelegánsabb otthonok rendelkezhetnek. A skandináv lakberendezésben úgy tartják, hogy a szürke a stabilitás érzetét hozza a helyiségekbe. Ezt erősíti meg a színterápia is, mely szerint a szürke környezet segít enyhíteni a szorongást. A szürke színről általánosan elmondható, hogy megnyugtató hatású.

Ráadásul egy olyan sznről van szó, ami nagyon jól kombinálható szinte minden más színnel, a kérdés csupán az, milyen hatást szeretnénk elérni vele. A következő válogatásban összeválogattuk Nektek szürke termékeinket, különös tekintettel bársony székeinkre, puffjainkra, amik csodás elemei lehetnek otthonodnak, irodádnak.